fbpx
telefon cu butoane

Parintii nostri au trait vremuri istorice. Unii dintre ei au asistat la debutul telefoniei mobile, altii chiar au avut parte de primele telefoane. O parte din ei isi amintesc cu drag si nostalgie cum au trait acele emotii cand primul lor telefon fix a fost montat in locuinta. Pare de necrezut, ceva desprins dintr-o era apusa de multa vreme, dar este realitatea lor. Trecerea la tehnologiile actuale nu este una usoara. Asadar, ce telefoane mobile vor seniorii nostri?

Din fericire pentru toate preferintele si bugetele, echipa noastra Team Mobile are oferte pentru toata lumea.

Intelege nevoile unui senior si alege telefonul mobil potrivit

Ce isi doreste un senior? Daca nu are rabdare sa caute in prea multe pagini din display, va dori sa aiba acel ecran fix. La o apasare accidentala pe ecran ajunge in foldere unde nici nu stie cum sa se intoarca. Timpul curge altfel pentru cei din generatia sa si oricata rabdare si intelepciune ar avea la activ castigate in viata sa de pana acum, pur si simplu nu vede rostul sa isi plimbe inutil degetele pe ecrane. Va considera in schimb telefonul cu butoane unul mult mai practic.

Simplu si usor de utilizat – sa nu piarda vremea cautand ceva banal prin zecile de functii si aplicatii, dosare etc. Desi tehnologia moderna simplifica mult din ceea ce inseamna posibilitatea de a utiliza un telefon mobil modern, unii nu vad importanta acestui lucru.

Conexiune la internet, semnal bun, camera foto – telefonul mobil indeplineste un rol important si de baza, acela de a ne mentine conectati cu cei dragi. Ei bine, indiferent unde se afla rudele, prietenii, copiii etc. isi vor dori sa ii poata suna, conecta pe retelele sociale. Sa aiba claritate in sunet si in redarea imaginilor, sa aiba o buna conexiune la internet sunt printre cerintele de baza.

Optiuni de telefoane mobile clasice

Telefon Mobil Mobiwire Ayasha – are un pret modest. Permite conexiune wi-fi, dar nu are posibilitate de a instala tot felul de aplicatii.

Telefon mobil MaxCom Comfort MM428 – de data aceasta un dual sim, pentru cei care jongleaza cu retelele si cartelele. Include buton de apelare rapida SOS, lanterna, butoane mari si vizibile.

Optiuni de telefoane mobile de generatie mai noua, la preturi excelente – sub 1000 de lei

Daca ajungi la concluzia ca ar fi mai bine ca si seniorii sa aiba un smartphone, atragi de partea ta posibilitatea de a face telefonul mobil sa functioneze versatil. Una din alegeri  poate fi Realme. Mai ales ca acum este in oferta, la reducere.

Samsung are de asemenea variante accesibile de telefoane mobile cu 4G. Galaxy A22 poate fi una din optiuni de amintit aici, model care se apropie de 1000 de lei, in functie si de memoria pe care o are – de 64 GB sau 128 GB.

Parintii tai au fost cei din generatie celular, aveau telefoane mobile mici, purtate in huse cu suport la curea sau chiar la gat. Chiar si asa, pentru toti sunt aceleasi dispozitive mobile oricum le-am spune!

Share:

TOP