fbpx

Batalia brandurilor nu ne este straina. Se spune insa ca dupa ce vei deveni fan convins a unui anumit brand de smartphone cu greu mai poti accepta schimbarile. O stiu foarte bine cei care detin iPhone. Continua sa isi actualizeze telefonul cu altul de la acelasi brand. Experienta de navigare si de utilizare intre Android sau iOS este total diferita.

Daca esti totusi in cautarea unui nou telefon mobil si nu stii ce sa alegi, iata de ce merita sa cumperi iPhone 13 Pro Max. Daca il detii deja, ne vei da dreptate!

#Experienta foto si video

Este un binecunoscut aspect faptul ca experienta foto si video a utilizatorilor de iPhone 13 Pro Max este una foarte multumitoare. Poate ca intre modelele 12 si 13 sunt mici diferente, insa o discrepanta mare este deja de la modelul 11 la 13.

#Senzori foto foarte mari

Pe toate camerele foto sunt senzori foarte mari, ceea ce inseamna un atu. Capteaza mai multa lumina, iar rezultatele se vad si anume vor avea o calitate foarte buna. Cu cei 12 mp din dotare fotografiile vor fi reusite chiar si daca sunt facute pe timp de noapte.

#Night mode la camerele foto

Ca tot vorbeam despre fotografiile facute pe timp de noapte, sa detaliem. La modelul iPhone 11 Pro utilizatorii au night mode dar numai la camera principala, nu si la camera ultra wide. La iPhone 13 lucrurile stau altfel.

#Bateria foarte buna

Din nou intr-o nota comparativa intre iPhone 12 si 13 Pro Max vom remarca faptul ca diferenta este de 2,5 ore in plus. Asta poate insemna ca dureaza cu pana la 2 zile mai mult.

#Cinematic Mode

Aici vorbim despre o functie care poate schimba radical modul in care sunt realizate filmarile. Sa presupunem ca sunt printre voi si cei care folosesc smartphone-ul pentru filmari de nivel amator. Ei bine un iPhone 13 Pro Max va fi cel care sa ofere una dintre cele mai bune performante video.

#Ecran mare

Remarcam de asemenea ca ecranul este mai mare, notch mai mic, 6.7 inch si notch cu 20% mai mic.

Mai sunt si alte detalii de interes, cum ar fi ecranul rapid la 120Hz, memoria de pana la 1TB.

Protejeaza-ti investitia cu o husa potrivita

Daca faci pasul acesta si cumperi un iPhone fix pasul urmator este despre cum sa iti protejezi investitia. In acest sens vei dori o husa pentru iPhone. Dedicam si o categorie speciala pentru fix acest model pe care ti l-ai ales. Nu te preocupa, va fi 100% o husa potrivita cu ajutorul careia sa ai acces la porturi si sa te bucuri de smartphone-ul ales.

Alege husa robusta daca stii ca iti porti telefonul peste tot si riscul este dublu de a-l scapa din mana. Alege husa din silicon colorat care iti permite sa iti asortezi foarte rapid aspectul telefonului cu tinutele tale. Sau alege varianta transparenta si lasa logo-ul si liniile elegante specifice in designul telefoanelor iPhone sa iasa in evidenta.

Share:

TOP